Regler för forum

För allas trevnad. Brott mot reglerna medför varning eller/och avstägning.

Moderatorer: Lars, kela

Regler för forum

Inläggav kela » 17 dec 2004 11:43

§1.. Du skall behandla andra med respekt. Du skall inte göra inlägg som innehåller eller är kränkande, hotfulla, rasistiska, vulgära, stötande, sexuella trakasserier, barnpornografi, hatiska eller på annat sätt bryta mot svensk lag. Hittar du något stötande vill vi gärna att du informerar någon av moderatorerna eller administratören.

§2.. Moderatorer och administratörer har rätt att när som helst utan förvarning ta bort inlägg, bilder, utfärda varningar, utesluta och blockera användare.
Användare som känner att deras inlägg blivit felaktigt raderat eller dyl. är välkommen att höra av sig till någon av moderatorerna eller administratören via PM eller E-post.
Däremot är det helt upp till moderatorer och administratörer hur forumet drivs, så publika debatter om detta tolereras inte.

§3.. Innan du skriver ett nytt inlägg, använd alltid sökfunktionen och kontrollera om ämnet har varit uppe tidigare. I många fall har ämnet redan diskuterats och kanske besvarats tidigare.
När du skriver ett nytt inlägg försök i största möjliga mån att skriva det i rätt forum.
Skriv alltid ordentliga rubriker som passar ihop med din fråga så att andra förstår vad ämnet handlar om. Detta bidrar också till att det blir enklare att använda sökfunktionen.

§4..Försök att alltid skriva in så mycket information som möjligt i din profil.
Avatarer som är olämpliga kommer att tas bort med omedelbar verkan.
E-postadress som inte är i funktion eller är felaktig leder till blockering från medlemskap.

§5..Rapportera inlägg
Upptäcker man som medlem något som bryter mot forumets regler alternativt har något att invända gentemot visst inlägg eller användare så skall man rapportera detta till moderatorerna tillsammans med en utförlig förklaring/anledning till rapporteringen. Detta istället för att själv starta en ev. dispyt då det eventuellt dessvärre kan generera i ett ordkrig som ofta tenderar att kväva den ursprungliga tråden.

§6..Proxy
Det finns få bra anledningar till att posta inlägg via proxy och användare som gör det kan komma att stängas av helt utan förvarning.

§7..Endast ett konto per användare, skapande av nya konton utan att meddela någon moderator kan medföra avstängning. All information loggas och därmed även IP- adressen och vid brott kan därför den för stunden aktuella IP-adressen komma att lämnas ut till Polis eller Internetleverantör då varje IP är knutet till varje inlägg som gjorts med den IP och användare.
Användarvisningsbild
kela
Site Admin
 
Inlägg: 4358
Blev medlem: 17 dec 2004 00:32
Ort: Skucku (Jämtland)

Återgå till Regler för forum

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst